România – Armenia: pronosticurile de la 10 jurnaliști sportivi

FRF a rugat 10 jurnaliști de la principalele instituții media sportive să ofere scorul corect și marcatorii României în partida de zi: toți au convingerea că Romania va obține cele 3 puncte! Și asta deși invitația a fost făcută înaintea meciului cu Germania, de aceea și miza unora pe Pușcaș sau Burcă în lista marcatorilor.

Cel mai curajos pronostic a venit din partea Digi Sport și Clever Media, un succes la scor de neprezentare pentru tricolori. În vreme ce emoțiile cele mai mari vin de la un 3-2 indicat de jurnalistul Pro Sport. Să sperăm că armenii vor puncta atunci când avem deja 3-0.

Un detaliu interesant: Claudiu Keșeru se regăsește printre marcatori la 7 din cei 10 reprezentanți mass-media! Semn că experiența atacantului, dar și forma recentă, i-au cucerit pe jurnaliști. Pe locul doi se poziționează Stanciu (4 opțiuni), urmat de Răzvan Marin (3 opțiuni).

Două alegeri inedite la capitolul marcatori vin din partea Playsport și Radio România Actualități, miza opțiunilor fiind pe un gol marcat de fundași, Burcă, respectiv Chiricheș. Dar iată tabloul complet al pronosticurilor și autorii acestora:

3-0Stanciu, Keșeru, MihăilăMarian Codirlă (Digi Sport)
3-0Stanciu, R. Marin, KeșeruAnda Maxim (Clever Media)
2-0Keșeru (dublă)Adrian Costeiu (Pro TV)
2-0Stanciu, KeșeruVlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
2-0Mihăilă, HagiMihai Tebaltoc (TVR)
2-1Burcă, CicâldăuCătălin Mureșanu (Playsport)
2-1R. Marin, PușcașPaul Andone (AntenaSport)
2-1Keșeru, R. MarinCristi Coste (Fanatik)
2-1Keșeru, ChiricheșCătălin Cîrnu (Radio România Actualități)
3-2Stanciu, Keșeru, MoruțanCarmen Mandiș (Pro Sport)

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment